Κανονισμοί λειτουργίας για την πρόληψη εναντίον του COVID-19

Αγαπητοί πελάτες,

Βασισμένοι σε ειδικά πρωτόκολλα υγείας κατά του COVID-19 και μετά από ενημέρωση του υπουργείου υγείας και του υπουργείου τουρισμού, ως επιχείρηση, πήραμε κι εμείς τα μέτρα μας για την εξάλειψη των πιθανοτήτων της έκθεσής σας σε κίνδυνο. Οι υπηρεσίες δωματίων λειτουργούν κατόπιν αιτήματος. Αυτό σημαίνει ότι για να γίνει αλλαγή κλινοσκεπασμάτων και πετσετών, όπως και για να καθαριστεί το δωμάτιο κατά τη
διάρκεια της διαμονής σας, θα πρέπει πρώτα να ενημερώσετε το προσωπικό της υποδοχής και θα κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε για να καλύψουμε τις ανάγκες σας.

Συνιστάται συστηματικός φυσικός αερισμός του χώρου ακόμα και κατά την διάρκεια λειτουργίας του κλιματιστικού.
Νέο ωράριο Check in – check out

  • Check in 15:00
  • Check out 11:00 am

Τα διαμερίσματα Ραστώνη έχουν λάβει όλες τις απαραίτητες πιστοποιήσεις και οι ιδιοκτήτες του έχουν παρακολουθήσει το υποχρεωτικό εξ’ αποστάσεως σεμινάριο σχετικά με τα μέτρα ασφάλειας Covid19. Το προσωπικό καθαρισμού έχει λεπτομερώς ενημερωθεί, κατά τη διάρκεια του καθαρισμού λαμβάνονται όλα τα κατάλληλα μέτρα σύμφωνα με τις διεθνής οδηγίες και όλα τα προϊόντα που χρησιμοποιούνται είναι πιστοποιημένα.

Είμαστε πάντα δίπλα σας και σας βεβαιώνουμε ότι η διαμονή σας στα διαμερίσματά μας θα είναι η πιο ασφαλής και αξιομνημόνευτη!

Καλή διαμονή


Notice: Undefined variable: default in /home/rastoniandros/public_html/ra/wp-content/plugins/divi-footer-editor/includes/functions.php on line 82